Aktideal

Aktideal
Tim:
Jovana Rajkovic
Luka Becirovic
Adrian Krasniqi
Omar Karmeh
Jehad Harb

“Mi omogucavamo korisnicima da pomocu nase digitalne platforme na jednostavan i brz nacin oglase po najpovoljnim uslovima prodaju nakretnina i automobila ili  pretraze  bazu radi eventualne kupovine istih.”

Start up:
 
Mi smo digitalna kompanija One Partners Group ,a nas proizvod je “Aktideal” online trziste za oglasavanje nekretnina i automobila. Nasa web stranica kao i Android i iOS aplikacije ce imati dva tipa korisnika: korisnik koji oglasava svoje nekretnine i vozila na nas sajt i aplikaciju i korisnik koji vrsi pretragu  zeljenog vozila ili nekretnine koju je zainteresovan da kupi ili iznajmi.
 
Nasa digitalna platforma omogucava korisniku da oglasava i plasira svoje nekretnine/automobile u samo nekoliko klikova koji ce biti dostupni sirokom krugu potecijalnih kupaca.Aktideal takodje planira saradju sa velikim brojem agencija za nekretnine kao i autodilera kojima ce omoguciti da su svi njihovi oglasi dostupni na jednom mjestu.Drugom tipu korisnika omogucavamo lak pristup i pretragu za zeljenim vozilom ili nekretninom putem mobilne aplikacije ili web stranice kojoj pristup imaju u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Korisniku se nudi veliki broj filtera sto pojednostavljuje postupak pretrazivanja. Uslugom koju pruzamo stvaramo direktan kontakt izmedju kupca i prodavca. Aktideal je za pocetak zastupljen na trzistu Crne Gore i Kosova dok je u dugorocnom planu nase firme da se kasnije siri na cijeli balkanski region.