Marleq

Marleq

MARLEQ platforma pomaže kandidatima koji traže posao u inostranstvu da lakše i brže dođu do željenog posla i napretka u karijeri, na način što će odabrati svog mentora za karijeru, uz čije će mentorstvo steći nova znanja i vještine. Ukratko, mi povezujemo globalno kandidate koji traže posao sa adekvatnim karijernim mentorom.

Kandidati koji aktivno traže posao najčešće govore kako proces zapošljavanja traje dugo, kako je potrebno poslati veliki broj prijava (nekoliko stotina), kako ne dobijaju nikakav odgovor niti povratnu informaciju od poslodavaca, kao i da se osjećaju usamljeno i frustrirano. Tako da, mnogo je izazova na putu ka dobijanju posla iz snova, ali je mnogo lakše kad imate uz sebe pravog mentora.

Naša platforma omogućuje kandidatima da direktno izaberu i kontaktiraju mentore, kao i da dogovore neke od 12 usluga koje nudimo. Trenutno imamo 112 mentora za karijeru u 55 zemalja, koji svakodnevno pomažu kandidatima koji traže novi izazov u karijeri, sarađuju lokalno i međunarodno sa drugim mentorima, organizuju događaje, kao i razne obuke.

Naš tim čine Milo Radulović (izvršni direktor), Srđan Tomović (tehnički direktor), Sohaib Hasan (direktor marketinga) i Marina Đurđić (grafička dizajnerka).

Do sada smo učestvovali na 3 međunarodna startap takmičenja, u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini (uskoro i u Sloveniji), na kojima smo zabilježili odlične rezultate.